menu
desc image
desc image

FC Skid

FC Skid

skidkinderopvang biedt onder de naam FC Skid naschoolse activiteiten aan voor BSO kinderen.  De naam FC Skid doet vermoeden dat er alleen sport- en spelactiviteiten worden aangeboden maar juist ook op creatief gebied kunnen kinderen hun hart ophalen.  Er zijn activiteiten alleen voor de oudere BSO kinderen.  Maar ook evenementen die niet leeftijdsafhankelijk zijn en waar voor alle BSO kinderen aan mee kunnen doen. Elk jaar organiseert FC Skid  een Zomerspektakel tijdens de zomervakantie!

Zomerspektakel

Tijdens de zomervakantie  heeft skidkinderopvang de beschikking over een veld met eigen ‘kapschuur’ op Camping De Vledders in Schipborg. De kapschuur is van alle gemakken voorzien en staat op een prachtig plekje op de camping met uitzicht over de speel- en ponyweide en de recreatieplas.

Naast ons eigen activiteitenaanbod maken we ook gebruik van het activiteitenaanbod van de camping. Er is dan ook veel te doen; pony’s verzorgen en ritje op de pony maken, hutten bouwen, bosspelen, voetballen en lekker zwemmen of spelen op het strandje. Of natuurlijk knutselen, lezen en lekker chillen.

Elke BSO kan een hele week op de camping doorbrengen! In tegenstelling tot de Workshops van FC Skid is het Zomerspektakel voor kinderen van alle leeftijden van de BSO’s  toegankelijk! Opgeven is niet nodig, iedereen gaat mee!

De BSO medewerkers van uw locatie informeren u over wanneer uw kind(eren) mee gaan naar de camping en geven u ook alle praktische informatie zoals over het vervoer van en naar de camping en welke spullen u uw kind(eren) het beste mee kunt geven.

Workshops tijdens vakanties!

FC Skid biedt tijdens de mei- en herfstvakanties allerlei soorten workshops aan. Deze unieke formule is bedacht voor de oudste kinderen van alle BSO’s van skidkinderopvang!
Kinderen uit Gieten, Assen, Gasselternijveen, Annen, Tynaarlo, Vries en Zuidlaren kunnen zich tijdens vakantieweken op maandag en/of dinsdag en/of donderdag uitstekend vermaken met het FC Skid programma. Tijdens deze vakanties werken verschillende BSO’s met elkaar samen om zo een gevarieerd programma aan te kunnen bieden.  Kinderen kunnen tijdens deze weken kiezen uit soms wel 12 (!) verschillende workshops. Om een indruk te geven: taarten bakken, t-shirts bedrukken, voetbalclinics, bos-spel, cupcakes bakken, vechtsport-clinics en nog veel meer!!

Via de BSO krijgen de kinderen uit deze leeftijdscategorie informatie over de aankomende FC Skid weken en de workshops waar zij aan kunnen mee doen.  Elke keer is FC Skid weer een groot succes!

Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van FC Skid…
(Klik op het plaatje)Like us on facebook images

 

Bord