menu
desc image
desc image

Annen – BSO Ekiwoek

Buitenschoolse opvang Ekiwoek bestaat uit 4 leeftijdsgroepen: De Ekiwoek, EkiSeven en De Torenkamer.  Deze groepen hebben elk een eigen locatie. Op alle locaties is flexibele opvang mogelijk voor ouders met wisselende werktijden.

De Torenkamer: is er voor de jongste kinderen: 4-5 jaar. Hier kunnen 10 kinderen worden opgevangen. Omdat De Torenkamer in de openbare basisschool De Eshoek zit,  daardoor is wennen aan de nieuwe situatie op de BSO  heel gemakkelijk!

De Ekiwoek: Biedt 30 kindplaatsen per dagdeel voor kinderen van 5-7 jaar. Naast naschoolse opvang biedt Ekiwoek ook voorschoolse en tussen-de-middag opvang.

De EkiSeven: een groep voor kinderen van 7-12 jaar. Hier kunnen 20 kinderen terecht. Deze BSO is gehuisvest boven de kantine van vvAnnen. Het  activiteitenaanbod van de  EkiSeven is divers. De activiteiten worden in overleg met de kinderen gekozen. Hierbij kunt u denken aan oa.  sport, spel en beweging en creatieve activiteiten zoals knutselen, houtbewerken, etc.

Zowel de EkiSeven als de Torenkamer zijn open gedurende de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag. De Ekiwoek is op alle dagen geopend. In vakanties wordt er met alle groepen samengewerkt. Afhankelijk van de grootte van de leeftijdsgroep, wordt er al dan niet uitgeweken naar de eigen groepsruimten. Hierover informeren wij kinderen en ouders van tevoren.

Ook verzorgen wij de tussenschoolse opvang (TSO) op obs De Eshoek.

Kinderen worden lopend uit school gehaald. Daarnaast halen wij ook kinderen van obs Anloo. Deze kinderen worden met het busje van skidkinderopvang en/of een taxi gehaald.

Extra’s op de De BSO’s :
  • Regelmatig organiseren wij activiteiten speciaal voor ouders, zoals een cursus kinder EHBO, babymassage en/of positief opvoeden.
    Heeft u belangstelling voor  deze activiteiten dan kunt u dit aangeven bij de medewerkers.

Nieuws & Activiteiten

Open dag BSO Ekiwoek en Ekiseven in Annen 29 mei

15 mei 2018

BSO Ekiwoek (4-7) is verhuisd naar een mooie ruimte in obs “De Eshoek” in Annen en er is een naamsverandering van BSO Eki8 naar Ekiseven (7-12). BSO Ekiseven zit boven de voetbalkantine. Beide locaties nu heel dicht bij elkaar! Het team viert de verhuizing en de naamswijziging met een open dag voor haar ouders en inwoners van Annen […]

Lees verder

De campingweken FC SKID komen er weer aan!

22 mrt 2018

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie […]

Lees verder

Natuurlijk Avontuurlijk; nieuw programma voor kinderen in de natuur in en rond Annen!

09 mei 2017

skidkinderopvang heeft een nieuw aanbod op BSO Ekiwoek: het ‘Natuurlijk Avontuurlijk’ programma! Er ging al regelmatig een groep kinderen van BSO De Ekiwoek mee op pad met de BosBSO. Omdat we merken dat hier veel belangstelling voor is, bieden we deze buitenactiviteit nu onder de naam ‘Natuurlijk Avontuurlijk’ op BSO Ekiwoek aan! In het ‘Natuurlijk Avontuurlijk’ […]

Lees verder

Goede reden om voor BSO te kiezen!

08 nov 2016

Bso grote sociale leerschool voor kinderen! Net als op school begeeft uw dochter en/of zoon zich op de BSO in een uitdagende sociale omgeving. Maar wat de BSO uniek maakt is dat hij/zij zich staande moet houden in een wisselende groep, met uiteenlopende leeftijden en met kinderen die niet allemaal door en door bekend zijn. […]

Lees verder

Camping week!

06 aug 2015

Deze hele zomervakantie staat skidkinderopvang met het FC Skid zomerspektakel weer op de Camping De Vledders in Schipborg. Alle BSO kinderen kunnen op die manier genieten van een aantal dagen op de camping! Hierbij geven wij u alvast een impressie van de afgelopen camping weken:               

Lees verder

Wolschilderijen

10 apr 2014

Prachtige wolschilderijen gemaakt door de kinderen van BSO Ekieight!  

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!