menu
desc image
desc image

Eelderwolde – BSO Kameleon

Buitenschoolse opvang de Kameleon is gevestigd in het kindcentrum Ter Borch in Eelderwolde, samen met CKC De Rietzanger. Het kindcentrum is fris, licht en ruim en helemaal op kinderen ingericht.

Er zijn zes groepsruimtes voor de BSO en er is een prachtige leskeuken. De buitenruimte geeft veel mogelijkheden, evenals het aangrenzende groene gebied, waar kinderen onder begeleiding ook gebruik van kunnen maken.

Er wordt samengewerkt met Natuurmonumenten, gevestigd in de boerderij aan de Madijk 1. We doen veel aan natuurbeleving en brengen regelmatig een bezoek aan de boerderij in de Onlanden. Als BSO zijn wij lid van Oerrr, de jeugdafdeling van Natuurmonumenten.

Er wordt nauw samengewerkt met Buitenschoolse Opvang de Riethut in het naastgelegen Borchkwartier. Het Borchkwartier, waar ook de OBS Ter Borch in gehuisvest is, heeft de beschikking over een sportzaal. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is hier de mogelijkheid voor kinderen vanaf 6 jaar mee te doen aan de sport BSO. Ook in vakanties maken we gebruik van deze zaal.

Groepen op leeftijd

Om optimaal op de behoeften en wensen van de kinderen te kunnen inspelen zijn de groepen verschillend ingedeeld. Om er voor te zorgen dat ook de oudere kinderen aan hun trekken komen is er voor acht-plussers een echte tienerruimte van maar liefst 105m², een huiskamerhoek en een technieklokaal. Dagelijks is er een aanbod van diverse activiteiten waaraan kinderen, als ze zin hebben, mee kunnen doen. We stimuleren daar waar nodig, maar het blijft vrije tijd van de kinderen.

Kinderparticipatie

De mening van kinderen vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren we een acht-plus vergadering. Zo mogen kinderen meedenken over onder andere de regels die worden gehanteerd op de BSO en welke thema’s en activiteiten we met hen ondernemen.

Belangrijke informatie

Door de fusie in januari 2018 gelden voor de locaties van skidkinderopvang (voormalig Trias kinderopvang) in Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gewijzigde afspraken. Op deze pagina leest u hier meer over en vindt u bovendien de informatie over het ouderportaal van deze locaties.

Contactgegevens:

Borchsingel 39
9766 PP Eelderwolde
tel.: 050-8200665 bso.kameleon@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 105931573

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl

Nieuws & Activiteiten

Circus SKID

16 jul 2018

Voor alle kinderen, hun broertjes / zusjes en de ouders van de BSO’s Riethut en De Kameleon en KDV Woelwaters organiseren de pedagogisch medewerkers van deze locaties op dinsdag 24 juli een bruisende start van de zomer met Circus Skid! Van 15.00 – 16.00 uur een optreden van jongleur, ballonartiest, entertainer en de bekende goochelaar Jos Tipker […]

Lees verder

De campingweken FC SKID komen er weer aan!

22 mrt 2018

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie […]

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!