menu
desc image
desc image

Eelderwolde – BSO Riethut

Buitenschoolse opvang  Riethut gevestigd in de multifunctionele accommodatie Borchkwartier, in de jonge wijk Ter Borch, nabij de wijken Piccardthof en Corpus den Hoorn-Zuid, op de grens van Eelderwolde en Groningen.

Er zijn drie ruime groepsruimtes, ingericht voor verschillende leeftijden en activiteiten. Zo is er een theaterhoek en een grote crearuimte.

Er wordt nauw samengewerkt met de BSO de Kameleon die is gehuisvest in het naastgelegen kindcentrum. Zowel de Riethut als de Kameleon zijn lid van Oerrr, dit is de jeugdafdeling van Natuurmonumenten.
Natuurmonumenten is gevestigd in de boerderij aan de Madijk 1. Regelmatig bezoeken wij de boerderij van Natuurmonumenten in de Onlanden, om heerlijk buiten in de natuur te kunnen spelen.

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: fotografie, restaurantproject en buitenactiviteiten zoals een speurtocht of spelletjes bij de Hoornse Plas. Tijdens de schoolvakanties maken we regelmatig uitstapjes. Kinderen zijn vrij om aan activiteiten mee te doen.

Sport BSO

BSO Riethut heeft de beschikking over een sporthal en een speellokaal. Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag is er voor kinderen van 7 jaar en ouder de mogelijkheid om deel te nemen aan de sport BSO. Hier staat plezier in bewegen centraal.

Belangrijke informatie

Door de fusie in januari 2018 gelden voor de locaties van skidkinderopvang (voormalig Trias kinderopvang) in Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gewijzigde afspraken. Op deze pagina leest u meer hierover.

Contactgegevens:

Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
Tel: 050 5218085  bso.riethut@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 534595182

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Linda de Weer info@skidkinderopvang.nl

Nieuws & Activiteiten

Circus SKID

16 jul 2018

Voor alle kinderen, hun broertjes / zusjes en de ouders van de BSO’s Riethut en De Kameleon en KDV Woelwaters organiseren de pedagogisch medewerkers van deze locaties op dinsdag 24 juli een bruisende start van de zomer met Circus Skid! Van 15.00 – 16.00 uur een optreden van jongleur, ballonartiest, entertainer en de bekende goochelaar Jos Tipker […]

Lees verder

De campingweken FC SKID komen er weer aan!

22 mrt 2018

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie […]

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!