menu
desc image
desc image

Gieten – BSO Karrabas

In Gieten vindt u BSO Karrabas.  BSO Karrabas gevestigd aan de Eexterweg 29-31 in Gieten.  BSO Karrabas ligt nabij het gemeentehuis en het centrum van Gieten.
We bieden kinderen een gevarieerd aanbod van activiteiten van creatief, sport tot natuurbeleving. Daarnaast is er voor kinderen alle ruimte om vrij te spelen.

Karrabas en De Markies
BSO Karrabas bestaat uit twee groepen: Karrabas en  de Markies
De Markies is voor kinderen van 8 jaar en ouder. De Markies is gehuisvest in de oude Pastorie. We hebben een gezellige huiselijke sfeer  met een keuken waar  regelmatig gekookt wordt, een huiskamer met lounge hoek en boven een meiden- en een jongenskamer.
De Karrabas is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en specifiek ingericht voor deze leeftijdsgroep. De Karrabas heeft twee groepsruimtes, een huiskamer, een knutselkamer en een computer hoek.  De prachtige natuurlijke tuin met boompodium, waterbaan en wilgenhut biedt kinderen veel uitdagingen in hun eigen fantasie en spel.

Knutselinstuif
Elke woensdagmiddag van 13.30 -15.00 uur, wordt er een knutselinstuif op Karrabas gehouden. De instuif is niet alleen voor de BSO kinderen maar voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar toegankelijk (tegen een geringe vergoeding). Gezellig om eens een vriendje of vriendinnetje mee te vragen!

Ruime Openingstijden
Bij BSO Karrabas kunt u gebruik maken van ruime openingstijden: opvang tot 18.30 uur en eventueel voorschoolse opvang al  vóór 7.00 uur zijn bij ons mogelijk.

Flexibele opvang
Flexibele opvang wordt in Gieten aangeboden tegen een extra aantrekkelijk tarief.
Download hier de tarievenlijst 2016 voor flexibele opvang in Gieten.

Download hier de tarievenlijst 2017 voor flexibele opvang in Gieten.

 

Like us on facebook images

 

 

 

 

 

Nieuws & Activiteiten

Goede reden om voor BSO te kiezen!

08 nov 2016

Bso grote sociale leerschool voor kinderen! Net als op school begeeft uw dochter en/of zoon zich op de BSO in een uitdagende sociale omgeving. Maar wat de BSO uniek maakt is dat hij/zij zich staande moet houden in een wisselende groep, met uiteenlopende leeftijden en met kinderen die niet allemaal door en door bekend zijn. […]

Lees verder

Camping week!

06 aug 2015

Deze hele zomervakantie staat skidkinderopvang met het FC Skid zomerspektakel weer op de Camping De Vledders in Schipborg. Alle BSO kinderen kunnen op die manier genieten van een aantal dagen op de camping! Hierbij geven wij u alvast een impressie van de afgelopen camping weken:               

Lees verder

Artikel Kindcentrum Gieten

07 apr 2015

Lees hier het artikel (klik op de foto om deze te vergroten) of open deze link om het artikel te downloaden:  Artikel Kindcentrum in de Voorjaarskrant 2015

Lees verder

Zwerfafval opruimen!

31 mrt 2015

Op 28 maart was het Nationale Opschoondag. Daarom hebben wij met de kinderen van BSO Karrabas zwerfvuil opgeruimd. En niet één dag, maar de hele week!  

Lees verder

8+ DISCO!

09 feb 2015

De disco op 23 januari van BSO Karrabas was uitsluitend voor kinderen van 8 jaar en ouder. Het was er heel gezellig en hartstikke druk! Met DJ Teun en DJ Lars achter de draaitafel gingen alle voetjes van de vloer!  

Lees verder

Pieten lenen fiets van BSO Karrabas

27 nov 2014

Eindelijk is het zover: 22 november komen Sinterklaas en heel veel pieten in Gieten. Na een mooie optocht door Gieten, eindigen ze voor hun eerst stop op het plein voor de Hema. Tijdens de optocht fietsten er zwarte pieten mee op de fiets van BSO Karrabas. Deze was mooi versierd door de kinderen van de […]

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!