menu
desc image
desc image

Vries – BSO ’t Bunderbos

BSO ’t Bunderbos is gehuisvest in basisschool CBS De Holtenhoek. Het Bunderbos biedt plaats aan 40 kinderen.  Binnen deze BSO zijn ook plaatsen speciaal voor flexibele opvang. Ideaal voor ouders met wisselende werktijden.

Het Bunderbos beschikt over meerdere groepsruimten, en een speelplaats buiten.  Op het Bunderbos worden kinderen opgevangen van zowel OBS De Vijverstee als van CBS De Holtenhoek.

De  ruimtes zijn opgedeeld in een ruimte voor 4-5 jarigen en 6-7 jarigen en ouder. De activiteiten kunnen zo worden aangeboden naar leeftijd en behoeften; daarnaast kan er overal vrij worden gespeeld. Tijdens tafelmomenten wordt gewerkt met deze leeftijdsgroepen, daarna kiezen kinderen vrij hun activiteit. Want Buitenschoolse opvang is vrije tijd!

 

 

Like us on facebook images

Nieuws & Activiteiten

De campingweken FC SKID komen er weer aan!

22 mrt 2018

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie […]

Lees verder

Skid bord bij VAKO

01 mei 2017

Bij het voetbalveld van VAKO in Vries hangt sinds kort een prachtig nieuw reclamebord van skidkinderopvang bij het jeugdveld te pronken!

Lees verder

Goede reden om voor BSO te kiezen!

08 nov 2016

Bso grote sociale leerschool voor kinderen! Net als op school begeeft uw dochter en/of zoon zich op de BSO in een uitdagende sociale omgeving. Maar wat de BSO uniek maakt is dat hij/zij zich staande moet houden in een wisselende groep, met uiteenlopende leeftijden en met kinderen die niet allemaal door en door bekend zijn. […]

Lees verder

Camping week!

06 aug 2015

Deze hele zomervakantie staat skidkinderopvang met het FC Skid zomerspektakel weer op de Camping De Vledders in Schipborg. Alle BSO kinderen kunnen op die manier genieten van een aantal dagen op de camping! Hierbij geven wij u alvast een impressie van de afgelopen camping weken:               

Lees verder

Sport en spel bus!

10 apr 2014

De sport en spel bus van de Gemeente Tynaarlo stond afgelopen dinsdagmiddag op het schoolplein van De Holtenhoek.  Bijna alle kinderen van de BSO hadden zin om mee te doen en mochten zelf kiezen waar mee ze wilden spelen!    

Lees verder

Van eierdoos tot vlinder….

Op BSO ’t Bunderbos maken we van een eierdoos een prachtige vlinder!! De kinderen gaan enthousiast aan de slag en alle kleuren van de regenboog worden gebruikt! Zie hier het prachtige resultaat; om trots op te zijn!  

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!