menu
desc image
desc image

Zuidlaren – BSO Drakensteijn

Westlaren is het deel van Zuidlaren dat ligt tussen de Berkenweg en de Schipborgerweg. Aan de Schipborgerweg werd in 2007 een geheel nieuw kindercentrum gebouwd, waarin kinderdagverblijf Liedekeijn en BSO Drakensteijn zijn gehuisvest. De doorstroming is daarom makkelijk. De Natuurtuin uit Haren realiseerde de eerste doe- en ontdektuin van skidkinderopvang op deze locatie.

Op BSO Drakensteijn kunnen maximaal 40 kinderen worden opgevangen. Een aantal van de plaatsen is gereserveerd voor flexibele opvang.

BSO-groep ‘Buiten-Spel’ is speciaal voor kinderen van zeven jaar en ouder. Op deze BSO-groep is veel aandacht voor bewegen en buitenspelen. Boven de kantine van voetbalvereniging ZFC Zuidlaren is een prachtige, lichte ruimte waar maximaal 40 kinderen terecht kunnen. Op deze BSO-groep is extra aandacht voor bewegen. Regelmatig wordt het team ondersteund door stagiaires van opleidingen Sport en Beweging.

De afstand tussen enkele scholen en de BSO is te ver om te lopen. Daarom worden taxi’s ingezet om de kinderen van school te halen. De kinderen van BSO Drakensteijn bezoeken één van de volgende scholen: De Zuid-Wester, De Schuthoek (2 locaties), Jonglaren, Het Stroomdal en De Lichtkring.

 

Like us on facebook images

Nieuws & Activiteiten

De campingweken FC SKID komen er weer aan!

22 mrt 2018

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie […]

Lees verder

Goede reden om voor BSO te kiezen!

08 nov 2016

Bso grote sociale leerschool voor kinderen! Net als op school begeeft uw dochter en/of zoon zich op de BSO in een uitdagende sociale omgeving. Maar wat de BSO uniek maakt is dat hij/zij zich staande moet houden in een wisselende groep, met uiteenlopende leeftijden en met kinderen die niet allemaal door en door bekend zijn. […]

Lees verder

Camping week!

06 aug 2015

Deze hele zomervakantie staat skidkinderopvang met het FC Skid zomerspektakel weer op de Camping De Vledders in Schipborg. Alle BSO kinderen kunnen op die manier genieten van een aantal dagen op de camping! Hierbij geven wij u alvast een impressie van de afgelopen camping weken:               

Lees verder

KINDERKOOR!!

16 mrt 2015

skidkinderopvang biedt in samenwerking met Muzophie voor kinderen vanaf groep 3 Kinderkoor lessen aan. Klik voor meer informatie op de poster of op Website van Muzophie    

Lees verder

Naschoolse Activiteiten BSO Buitenspel

09 okt 2014

Dit zijn de activiteiten van BSO Buitenspel

Lees verder

Naschoolse activiteiten Drakensteijn

Hier onder kunt u per maand de activiteiten lezen die door BSO Drakensteijn worden georganiseerd.      

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!