De campingweken FC SKID komen er weer aan!

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s locaties brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming! De zomervakantie 2018 is dit jaar van: 21 juli tot 2 september.

Op de camping valt echt van alles te beleven en worden er allerlei creatieve activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, bosspelen en nog veel meer. We maken bovendien gebruik van alle faciliteiten op de camping. Zo kunnen we lekker zwemmen in de waterplas en spelen in de speeltuintjes of bossen, paarden verzorgen en doen we actief mee met activiteiten die het recreatieteam van de camping aanbiedt. De activiteiten zijn altijd onder toezicht van onze eigen pedagogische medewerkers. Wel zo fijn voor uw kind.

Wilt u meer weten hoe het praktisch geregeld wordt, vraag de leidsters of lees hier meer informatie of bekijk de leuke foto impressie van vorige jaren.

De zes weken in de zomervakantie zijn als volgt verdeeld:

Week 1,  23 juli                   Annen

Week 2, 30 juli                   Assen

Week 3,  6 augustus          Westlaren

Week 4, 13 augustus         Zuidlaren

Week 5, 20 augustus        Vries/Gieten/ dorp Tynaarlo

Week 6, 27 augustus         Gasselternijveen

Bij alle weken is er plek voor kinderen uit Eelde/Eelderwolde en Paterswolde behalve in week 5.