FCskid Zomerspektakel open middag 12 juli a.s.

Ieder jaar heeft skidkinderopvang de hele zomervakantie de beschikking over een veld op camping De Vledders. Al onze BSO’s brengen gedurende deze vakantie één hele week op de camping door. Dit  noemen wij het FCskid Zomerspektakel. Voor de kinderen die al eens mee zijn gegaan voelt deze week als een extra vakantiebestemming!

Op de camping valt natuurlijk van alles te beleven en we doen allerlei creatieve activiteiten. We organiseren speurtochten, bosspelen en nog veel meer. Ook mogen we gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Zo kunnen we lekker zwemmen in de waterplas en spelen in de speeltuintjes of bossen, paarden verzorgen en zullen we actief meedoen met alle activiteiten die het recreatieteam van de camping aanbiedt. Alle activiteiten zijn altijd onder toezicht van onze pedagogische medewerkers.

Is het voor uw zoon of dochter de eerste keer dat hij of zij meegaat? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u samen met uw kind nieuwsgierig bent en heel graag wilt weten hoe de camping er uit ziet.

Speciaal voor uw kind en u organiseren wij een open middag! 
Op woensdag 12 juli tussen 14.00 en  17.00 uur nodigen wij jullie uit om langs te komen op camping De Vledders. Tijdens deze middag geven wij u een rondleiding op het terrein zodat u zelf een beeld bij de camping heeft. Onze pedagogische medewerkers vertellen u alles over het FCskid Zomerspektakel en welke activiteiten er zijn.  Het adres van de camping is Zeegserweg 2a, 9469 PL Schipborg. 

Aanmelden Graag inventariseren wij van te voren hoeveel ouders er van deze gelegenheid gebruik willen maken. Daarom vragen wij u om u vóór 7 juli a.s. aan te melden via het email adres: m.vandam@skidkinderopvang.nl. U ontvangt na aanmelding een bevestiging van ons.

 

 

 

 

 

 

 

Graag tot ziens op camping De Vledders!

 

 

 

Zonnige vakantie groet,

skidkinderopvang

 

Team van FCSkid