Gastouder worden

Home » Gastouderopvang » Gastouder worden

Gastouder worden

Via skidkinderopvang vangen gastouders kinderen op van werkende of studerende ouders. Lijkt het je ook leuk om één of meer kinderen op te vangen, en ben je 18 jaar of ouder en voldoe je aan de eisen? Meld je dan nu aan!  Klik hier voor alle vacatures bij skidkinderopvang.

 

Aanmelden

Een Aanmeldingsformulier kun je hier downloaden. Print dit formulier uit, vul het in en doe hem op de post. Het postadres vindt u onderaan het formulier. Zodra wij het aanmeldingsformulier van je hebben ontvangen, neemt één van de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau contact met je op.

De voordelen op een rijtje

  • skidkinderopvang regelt de financiële afwikkeling. Gastouders zijn niet in loondienst, maar krijgen een vergoeding per kind per uur. Deze vergoeding wordt maandelijks per bank uitbetaald. Neem voor meer informatie over gastoudervergoedingen contact op via: gastouderbureau@skidkinderopvang.nl 
  • Het Gastouderbureau organiseert regelmatig themabijeenkomsten. Doel hiervan is de kennis van de gastouders te vergroten. Maar het is ook een goede gelegenheid om het contact tussen gastouders onderling te verstevigen.
  • Je ontvangt voor de start van de opvang een werkmap, met daarin vrijwel alle informatie en wetenswaardigheden die je als toekomstig gastouder van nut kunnen zijn.
  • Er wordt regelmatig een  informatieve nieuwsbrief verstuurd naar alle ingeschreven gastouders.
  • De bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau bieden gedurende de gehele opvangperiode begeleiding en ondersteuning op maat.
  • Je kunt via het gastouderbureau een abonnement op de speel-o-theek krijgen!

Bureaukosten

skidkinderopvang berekent bureaukosten voor alle kosten rond de bemiddeling en begeleiding van gastouders. Waaruit bestaan de bureaukosten bij skidkinderopvang?

Ben jij onze nieuwe gastouder? Meld je dan vandaag nog aan!