menu
desc image
desc image

Gastouder worden

Via skidkinderopvang vangen gastouders kinderen op van werkende of studerende ouders. Lijkt het u ook leuk om één of meer kinderen op te vangen, en bent u 18 jaar of ouder en denkt u te voldoen aan de eisen, meldt u zich dan nu aan!  Klik hier voor alle vacatures bij skidkinderopvang.

Aanmelden

Een Aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden. Print dit formulier uit, vul het in en doe hem op de post. Het postadres vindt u onderaan het formulier.

Zodra wij het aanmeldingsformulier van u hebben ontvangen, neemt één van de bemiddelingsmedewerkers van het Gastouderbureau contact met u op.

De voordelen op een rijtje

  • skidkinderopvang regelt voor u de financiële afwikkeling. Gastouders zijn niet in loondienst, maar krijgen een vergoeding per kind per uur. Deze vergoeding wordt maandelijks per bank uitbetaald. Kijk hier voor de vergoedingen: Gastouderopvang vergoedingen 2018
  • Het Gastouderbureau organiseert regelmatig themabijeenkomsten. Doel hiervan is de kennis van de gastouders te vergroten. Maar het is ook een goede gelegenheid om het contact tussen gastouders onderling te verstevigen.
  • U ontvangt voor de start van de opvang een werkmap, met daarin vrijwel alle informatie en wetenswaardigheden die u als toekomstig gastouder van nut kunnen zijn.
  • Er wordt regelmatig een nieuwsbrief uitgegeven.
  • De bemiddelingsmedewerkers van het Gastouderbureau bieden gedurende de gehele opvangperiode begeleiding en ondersteuning op maat.
  • U kunt via het Gastouderbureau een abonnement op de speel-o-theek verkrijgen.

Bent u onze nieuwe gastouder? Meldt u zich dan vandaag nog aan!