GGD en Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

Home » Gastouderopvang » GGD en Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

Jaarlijkse inspectie GGD

Jaarlijks voert de GGD een inspectie bij het gastouderbureau van skidkinderopvang uit. Op 21 maart 2017 is Annelies Buigholt langs geweest bij het gastouderbureau van skidkinderopvang voor de jaarlijkse GGD-inspectie. Omdat we al een aantal jaren aangemerkt zijn als “groen bureau” werd de inspectie, in twee uur, beknopt uitgevoerd. Het enige verbeterpuntje was een link plaatsen op de site van skidkinderopvang naar het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen zodat te zien is welke gastouders via skidkinderopvang geregistreerd staan. Deze link is direct op de site geplaatst. Verder was alles prima in orde en sprak Annelies haar lof uit. Het definitieve rapport is inmiddels binnen en is te vinden in het LRK register.

Het spreekt voor zich dat we deze status mede te danken hebben aan de inzet en betrokkenheid van onze gastouders. Het meest recente rapport van de GGD inspectie is te lezen  deroop de website van het Landelijk Register Kinderopvang.

 

Landelijk Register Kinderopvang (LRK)

In het Landelijk Register Kinderopvang zijn al onze gastouders zijn geregistreerd. Zij staan in het Landelijk Register onder gastouderbureau skidkinderopvang vermeld. Alle gastouders hebben een uniek LRK nummer toegekend gekregen. Dit nummer heb je nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. In dit Landelijk Register kun je tevens de Inspectierapporten vinden die bij de desbetreffende gastouder horen.

Klik hier om naar het Landelijk Register Kinderopvang te gaan.