menu
desc image
desc image

Kinderdagopvang

Op de kinderdagverblijven van skidkinderopvang bieden wij opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Er wordt gewerkt met verticale groepen, dat wil zeggen dat er kinderen van verschillende leeftijden in één groep zitten.

De groepen worden begeleid door tenminste twee goed opgeleide pedagogisch medewerk(st)ers, af en toe aangevuld door een stagiaire.

Locaties

skidkinderopvang heeft kinderdagopvang locaties in Annen, Assen, Gasselternijveen, Gieten, Tynaarlo, Vries, Zuidlaren, Eelde, Eelderwolde en Paterswolde.

De ruimtes

De ruimtes van de dagverblijven zijn zowel binnen als buiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is ruimte om te rennen en te stoeien, maar ook om even rustig in een hoekje een boekje te ‘lezen’. Door de inrichting van de verschillende ruimtes en het spelmateriaal krijgen kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Veiligheid en hygiëne van de binnen- en buitenruimtes worden zeer regelmatig gecontroleerd.

Een kijkje nemen?

Een goed idee! Maak een afspraak zodat de groepsleiding voor u tijd vrijmaakt om u rond te leiden en van uitgebreide informatie te voorzien!