menu
desc image
desc image

Eelde – KDV Dikkie Dik

Dikkie Dik is een knus en gezellig kinderdagverblijf, compact gehuisvest in het Punthoes waar ook de bibliotheek een plekje heeft. Onze leidsters geven liefdevolle en verantwoorde zorg en kinderen voelen zicht welkom en thuis.

Groepssamenstelling

De kinderopvang op Dikkie Dik bestaat uit twee verticale groepen waar kinderen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar opgevangen worden. Elke groep heeft eigen ruimtes en eigen slaapkamers. Het ritme van de dag heeft een vast patroon en rust en activiteiten wisselen elkaar af.

Vertrouwde en veilige plek

Dikkie Dik is een vertrouwde en veilige plek voor de kinderen en hun ouders. Overdracht tussen ouders en pedagogisch medewerkers is bijzonder belangrijk en door een goede informatieoverdracht kunnen we samen inspelen op wat uw kind nodig heeft.

Ontwikkelen en stimuleren

Betrokken medewerkers zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om zich naar eigen aard en in eigen tempo te ontwikkelen. Ieder kind kan zijn wie hij/zij is. We stimuleren kinderen op hun ontdekkingstocht door een breed aanbod aan activiteiten en door goed te kijken en te luisteren naar het kind. Populair is zand, water en grond, het weer en de seizoenen, bewegen, boekjes lezen.

Belangrijke informatie

Door de fusie in januari 2018 zijn voor de locaties van skidkinderopvang (voormalig Trias kinderopvang) in Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gewijzigde afspraken gemaakt. Op deze pagina leest u meer hierover en kunt u zich vervolgens aanmelden.

Contactgegevens:

Wolfhorn 1
9761 BA Eelde
Tel. 050-3096388 dikkiedik@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 465391254

Clustermanager: Regiena Pruntel r.pruntel@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl

Nieuws & Activiteiten

Er zijn nog geen berichten activiteiten geplaatst.

Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!