menu
desc image
desc image

Eelderwolde – KDV Woelwaters

Kinderdagverblijf Woelwaters is gevestigd in twee naast elkaar gelegen locaties. De groepen Kikkertjes en Bevers zijn ondergebracht in Kindcentrum Ter Borch, de groepen Guppies, Eendjes en Vlinders in MFA Borchkwartier. De kinderen worden opgevangen in gemengde groepen van 0 t/m 3 jarigen onder begeleiding van een vast team pedagogisch medewerkers. Juist door het verschil in leeftijd en ontwikkelingsfase leren de kinderen veel van elkaar. De groep is als een groot gezin.

Fijne tijd voor uw kind

Binnen- en buitenruimte zijn even belangrijk en aantrekkelijk, maar veilig, ingericht. Zowel het handelen van de pedagogisch medewerkers, als het aanbod van activiteiten en de inrichting van ruimtes zijn erop gericht uw kind een fijne tijd te bezorgen en de ontwikkeling van uw kind te stimuleren.

Belangrijke informatie

Door de fusie in januari 2018 gelden voor de locaties van skidkinderopvang (voormalig Trias kinderopvang) in Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gewijzigde afspraken. Op deze pagina leest u meer hierover.

Contactgegevens

Borchsingel 41
9766 PP Eelderwolde
Tel. 050 5218087  woelwaters@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 126061130

Kindcentrum Ter Borch
Borchsingel 39
9766 PP Eelderwolde
Tel Kikkertjes:050 8200 661
Tel Bevertjes: 050 8200 662
LRK – nummer: 242427716

Clustermanager: Evelien Jolman e.jolman@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl

Nieuws & Activiteiten

Circus SKID

16 jul 2018

Voor alle kinderen, hun broertjes / zusjes en de ouders van de BSO’s Riethut en De Kameleon en KDV Woelwaters organiseren de pedagogisch medewerkers van deze locaties op dinsdag 24 juli een bruisende start van de zomer met Circus Skid! Van 15.00 – 16.00 uur een optreden van jongleur, ballonartiest, entertainer en de bekende goochelaar Jos Tipker […]

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!