menu
desc image
desc image

Gieten – KDV PoppeJans

PoppeJans is een kleinschalig kinderdagverblijf met horizontale groepen. Hierdoor kunnen we uw kind leeftijdsgerichte aandacht geven.
Bij ons staat het welbevinden van uw kind voorop!

Groepen
De baby/dreumesgroep (0-2) heeft een eigen ingerichte huiskamer. We hebben  kleine groepjes hierdoor is het mogelijk om kinderen de aandacht en verzorging te geven  die past bij de leeftijd. Muziek, voorlezen, ontdekken, spelen  en individuele aandacht voor de allerkleinsten vinden we belangrijk.

De peutergroep heeft een eigen ingerichte huiskamer zodat er  volop gespeeld , ontdekt  en veel plezier gemaakt kan worden.
We werken met het VVE programma Piramide. Aan het peuterprogramma doen ook kinderen mee van de peuterspeelgroep.

Activiteiten
Naast de huiskamer hebben we een speelpodium en een grote hal waar regelmatig alle kinderen van PoppeJans naar hartenlust kunnen spelen ontdekken en ontwikkelen. We gaan iedere dag met de kinderen naar buiten, ons motto: slecht weer bestaat niet slechte kleding wel’.
Daarnaast gaan we er regelmatig met de bolderkar op uit bijvoorbeeld naar het bos, wandelen, bibliotheek, boodschappen doen etc.
Omdat we  lid zijn van de gymvereniging in het dorp , kunnen we  iedere donderdagmiddag met de peuters naar de gymles  in de Wendeling.

Ruime Openingstijden
Bij PoppeJans kunt u gebruik maken van ruime openingstijden: opvang tot 18.30 uur en eventueel opvang al  vóór 7.00 uur zijn bij ons mogelijk.

Extra dienst; kinderkapper
Kinderkapster Elly komt iedere zes weken om kinderen te knippen en de haren te versieren. Kapster Elly heeft veel ervaring met het knippen van kinderen en het knippen gebeurt op een speelse manier. U kunt uw kind(eren) aanmelden via de medewerkers. U mag zelf bij de knipbeurt aanwezig zijn, maar dit hoeft niet. Wanneer Kapster Elly precies aanwezig is op PoppeJans kondigen wij via onze Facebookpagina en het skid ouderportaal aan.

Flexibele opvang
Wij bieden naast de reguliere 52 weken opvang , ook opvang voor 41 weken en flexibele opvang bij PoppeJans.
Flexibele opvang wordt in Gieten aangeboden tegen een extra aantrekkelijk tarief.

Download hier de tarievenlijst 2017 voor flexibele opvang in Gieten

Gieten – Kindcentrum De Marke

In samenwerking met CDS De Marke is er een peuterkleutergroep in het Kindcentrum.

 

banner

 

PoppeJans neemt deel aan het project Leesklik .

 

 

Like us on facebook images

 

 

 

 

 

 

Nieuws & Activiteiten

Wethouder leest voor op PoppeJans!

30 jan 2017

De kinderen op kinderdagverblijf PoppeJans van  skidkinderopvang in Gieten hebben woensdag 25 januari jl. een speciale gast op bezoek gehad: Wethouder Harry Dijkstra kwam op bezoek om alle kinderen van PoppeJans voor te lezen. Het bezoek van de wethouder was in het kader van de Nationale Voorleesdagen. De voorleesdagen staan dit jaar in het teken […]

Lees verder

Wat een drukke maand …

09 jan 2017

Wat is december toch een drukke, maar zeker ook hele gezellige maand. Ook op PoppeJans! Te beginnen met Sinterklaas. Heel gezellig liedjes zingen en snoepen van chocolademelk met pepernoten. En knutselen, veel knutselen zoals een hele mooie stoomboot. Maar ook de spanning, want zal iedereen ook weer wat in zijn schoen krijgen? Natuurlijk vieren we […]

Lees verder

Uitstapje van PoppeJans

30 jun 2016

  Op vrijdag 24 juni jl.  was het weer tijd voor ons jaarlijkse “schoolreisje’’ en dus vertrokken de medewerkers van PoppeJans samen met 23 ouders en 31 kinderen richting de kinderboerderij in Veendam. Onderweg begon het een beetje te regenen, maar zelfs dát kon de pret niet drukken! Aan de rand van het prachtige natuurgebied Borgerswold ligt […]

Lees verder

Op visite bij boer Hollander

25 apr 2016

Vandaag zijn we met alle kinderen van PoppeJans op bezoek geweest bij boer Hollander. Daar gingen we op visite bij de koeien en hun kalfjes. De kinderen mochten allemaal in de tractor kijken én op een paard zitten! Ook liet de boer ons zien hoe de koeien worden gemolken. Het was een super gezellige ochtend waar […]

Lees verder

Bezoek aan de lammetjes

11 apr 2016

De kinderen van PoppeJans maken regelmatig een uitstapje. Deze keer hebben we een bezoekje gebracht aan boer Geert in Bronneger. Samen met de kinderen en ouders hebben we gekeken naar de schapen en lammetjes van boer Geert.  

Lees verder

NL doet klust bij PoppeJans!

14 mrt 2016

Een prachtig initiatief: NL doet. De kinderen van locatie PoppeJans zijn ontzettend blij mee met hun opgeknapte buitenplaats, bedankt!!

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!