menu
desc image
desc image

Paterswolde – KDV Ieniemienie

Ieniemienie is een zeer ruim kinderdagverblijf in een voormalig schoolgebouw met twee grote buitenspeelterreinen en binnen veel licht en ruimte. Elke groep heeft een eigen ruimte en eigen slaapkamers. Het belangrijkste is het gevoel dat uw kind zich thuis voelt, dat het klikt en er een prettig persoonlijk contact is.

Groepssamenstelling

Ieniemienie heeft een nul tot twee jaar groep, een twee tot vier jaar groep en een verticale (zes weken tot 4 jaar) groep. Iedere groep heeft vaste leidsters. Door een dagritme, waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen, wordt gezorgd dat alle kinderen zich op hun gemak voelen.

De kinderen uit de verticale groep van drie jaar en ouder kunnen op bepaalde dagen naar de drie plus groep, waar specifieke activiteiten voor deze leeftijd worden georganiseerd.

Stimuleren en ontwikkelen

Ieder kind krijgt de ruimte om zich naar eigen aard en in eigen tempo te ontwikkelen. We stimuleren kinderen op hun ontdekkingstocht en bieden een breed aanbod aan activiteiten door goed te kijken en te luisteren naar het kind. Naast knutselactiviteiten zien we ook het helpen met huishoudelijke klusjes, het vangen van de wind en het kliederen met scheerschuim als activiteit.

Vertrouwde en veilige plek

Ieniemienie is een vertrouwde en veilige plek voor kinderen. We stimuleren kinderen elkaar te helpen en samen naar oplossingen te zoeken. Goede overdracht tussen ouders en pedagogisch medewerkers is belangrijk; door een goede informatieoverdracht kunnen we samen inspelen op wat uw kind nodig heeft.

Belangrijke informatie

Door de fusie in januari 2018 gelden voor de locaties van skidkinderopvang (voormalig Trias kinderopvang) in Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gewijzigde afspraken. Op deze pagina leest u meer hierover.

Contactgegevens:

Bähler Boermalaan 6a
9765 AP Paterswolde
Tel: 050 3080295 ieniemienie@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 135806409

Clustermanager: Regiena Pruntel

Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl

Nieuws & Activiteiten

Er zijn nog geen berichten activiteiten geplaatst.

Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!