Open middag FCskid Zomerspektakel groot succes!

Het FCskid Zomerspektakel start volgende week!

Wij gaan met de buitenschoolse opvang van skidkinderopvang gedurende alle weken van de zomervakantie naar camping de Vledders in Schipborg. Elke week heeft één van onze BSO locaties de hele week de beschikking over de camping. Dit jaar wordt het zelfs extra bijzonder; we maken gebruik van een prachtig nieuwe accommodatie: namelijk een houten kapschuur en we mogen ook mee doen aan het activiteitenprogramma van de camping!

Daarnaast worden er door onze pedagogisch medewerkers elke dag  leuke activiteiten georganiseerd;  van speurtochten tot hutten bouwen, van paarden verzorgen tot broodjes bakken, van voetballen tot schminken, genoeg te doen dus. Bovendien is de kapschuur van alle gemakken voorzien en staat deze op een werkelijk schitterend stukje camping; vlakbij de speelweide, de speeltuin en de zwemvijver.
Dat het Zomerspektakel een succes  is  blijkt wel uit het feit dat ouders hun eigen vakantie zelfs  al afstemmen op onze planning.  Op die manier  hoeven hun kinderen niets te missen van het Zomerspektakel.

Dit jaar is er ook een open middag voor de ‘nieuwe FCskid kinderen’ (de jongste BSO kinderen) en hun ouders georganiseerd. De middag is goed bezocht; van bijna alle locaties waren er ouders geïnteresseerd en aanwezig.

De kinderen konden samen met hun ouders het terrein en alle faciliteiten verkennen. De pedagogisch medewerkers hebben de ouders geïnformeerd over het reilen en zeilen op de camping. Het was een fijne en succesvolle middag!