Eelderwolde – Peuterspeelgroep Woelwaters

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Eelderwolde – Peuterspeelgroep Woelwaters

Wij zijn

Een leuke, liefdevolle, veilige, vertrouwde en professionele peuterspeelgroep in een inspirerende omgeving. Spelen, ontdekken, ontmoeten en ontwikkelen zijn onze kernwoorden.

De pedagogische medewerkers zorgen voor een gezellige en uitdagende omgeving met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van uw peuter op lichamelijk, sociaal, emotioneel, motorisch en cognitief gebied. Uw peuter wordt langzaam voorbereid op routines en activiteiten die later op de basisschool van ze worden gevraagd. Hierbij kunt u denken aan kringactiviteiten, gezamenlijk eten en drinken, knutselen en spelen (zowel binnen als buiten).

Er wordt gewerkt met verschillende thema’s, waarbij er leuke en uitdagende activiteiten worden aangeboden. U kunt denken aan liedjes zingen, voorlezen, bewegen, puzzelen, knutselen met verschillende materialen en dit allemaal passend bij het thema.

Door het samen spelen in een groep met leeftijdsgenootjes leren kinderen van én met elkaar!

Kortom wat is er nou leuker dan samen met andere leeftijdsgenootjes spelen, knutselen, eten en drinken en vooral plezier maken? Kom gauw eens met uw peuter langs om samen te ervaren hoe leuk het samen spelen is op de Kikkertjes!

Aanbod

De peuterspeelgroep is voor kinderen vanaf 2 jaar. Wij zijn tijdens de schoolweken open op woensdag- en vrijdagochtend van 8:30 uur tot 11:30 uur.

Contactgegevens

Borchsingel 39
9766 PP Eelderwolde
050-8200661
woelwaters@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 242427716

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl