Paterswolde – Peuterspeelgroep Hummelhoes

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Paterswolde – Peuterspeelgroep Hummelhoes

Wij zijn

Wat is er leuker dan samen met andere peuters knutselen, binnen en buiten spelen, eten en drinken en plezier maken? Op onze peuterspeelgroep Hummelhoes bieden we peuters liefdevolle, veilige en professionele opvang in een inspirerende omgeving. Peuters leren omgaan met een grotere wereld dan alleen thuis. Spelen, ontmoeten en ontwikkelen. Dat zijn de kernwoorden van PSG Hummelhoes.

Peuters krijgen de gelegenheid in contact te komen met leeftijdgenootjes en samen nemen ze deel aan allerlei activiteiten. Natuurlijk kan een kind altijd kiezen voor een alternatieve activiteit. Op een speelse manier bereiden we je kind voor op de basisschool. Jong geleerd is oud gedaan is het spreekwoord.

 

Welke dagdelen kies jij?

De minimale afname is twee dagdelen. Je kunt kiezen uit de volgende dagdelen: maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend (8.30 – 11.30). PSG Hummelhoes is gevestigd in het KDV Ieniemienie aan de B. Boermalaan in Paterswolde. Er staan twee gediplomeerde pedagogisch medewerkers op een groep van maximaal 16 peuters.

 

Contactgegevens

PSG Hummelhoes
Boermalaan 6a
9765AP Paterswolde
050-3080295   hummelhoes@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer 135806409

Clustermanager: Regiena Pruntel r.pruntel@skidkinderopvang.nl
Plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl