menu
desc image
desc image

Vries – Peuterspeelgroep ’t Kiekgat

Peuterspeelgroep ’t Kiekgat

De leeftijdsgroep die wordt opgevangen in de peuterspeelgroep heeft leeftijd adequate uitdaging nodig. Daarom biedt ’t Kiekgat peuters een plaats in een speciale peuterspeelgroep. De peuters worden hier voorbereid op routines en activiteiten die op de basisschool van ze worden gevraagd.

Er wordt gewerkt met thema’s van een aantal weken,  zodat alle kinderen aan de  activiteiten mee kunnen doen.  De dag begint met een inloop, daarna volgt een kringactiviteit. Er wordt gezamenlijk gegeten en gedronken en elke dag buiten gespeeld. De rest van de dag wordt gebruikt voor verschillende activiteiten die passen bij het thema zoals, gym, dans, knutselen, liedjes, puzzels, uitstapjes, etc.

De peuterspeelgroep is gehuisvest in de directe nabijheid van de kinderboerderij en de speeltuin van Visio De Brink. De peuterspeelgroep is tijdens schoolweken op alle dagen geopend.

Deze peuterspeelopvang valt onder de regeling van de Gemeente Tynaarlo.

 

Vries  ’t Kiekgat

Veenweg 22
9481 TJ  Vries
Tel 0592- 544254
LRK – nummer:  197417966

Nieuws & Activiteiten

Bobbi Nieuws

01 nov 2016

Herfst Herfst is voor kinderen een spannend seizoen. Er valt immers een hoop te beleven. De natuur verandert zichtbaar. De bomen en struiken veranderen van kleur en worden kaal, er ligt veel blad in de tuin en op de straat, het wordt kouder en de zomerkleren verdwijnen weer in de kast. Hoe beleeft uw kind […]

Lees verder

Op bezoek bij de opa’s en oma’s!

25 okt 2016

Bij de Peuter- en kleutergroep van skidkinderopvang en CBS de Holtenhoek in Vries wordt gewerkt rond het thema ‘opa’s en oma’s voor altijd jong’ van de kinderboekenweek. Dat opa’s en oma’s belangrijk zijn voor de kinderen blijkt wel uit hun verhalen die los komen bij het lezen van een van de vele prentenboeken in dit […]

Lees verder

Voorleestips!

16 feb 2015

In onderstaand artikel staan een aantal leuke boektitels om voor te lezen of om door kinderen te laten bekijken!          

Lees verder
Oudere Berichten
Aanmelden

Hier kunt u uw kind(eren) online aanmelden voor opvang bij skidkinderopvang!

Ga naar online aanmelden
Direct een afspraak voor een rondleiding!

Wilt u eens komen kijken op één van onze locaties? Maak dan hier gelijk een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!

Maak een afspraak!