menu
desc image
desc image

Skid Ouderportaal

Het skidouderportaal is ontwikkeld door Konnect en is speciaal voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Het is een veilige en persoonlijke internetdienst met diverse handige hulpmiddelen om u als ouders op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kinderen. Zo geven wij via het ouderportaal via digitale schriftjes een indruk van een opvangdag voor de jongste kinderen door middel van een verhaal en foto’s.

Daarnaast beschikt het ouderportaal over diverse mogelijkheden om de communicatie met de ouders te versterken. Via het ouderportaal kunt u als ouder 24 uur per dag, 7 dagen in de week informatie, wijzigingen en bijzonderheden doorgeven. U kunt extra dagen aanvragen, afwezigheid (ziekte, vakantie) van uw kind doorgeven en /of ruildagen aanvragen. Ook ziet u altijd een actueel overzicht van uw tegoeden. Ook ziet u in het portaal uw persoonlijke gegevens en een overzicht van eerdere aanvragen.

In deze brochure vindt u meer informatie over het ouderportaal. Verder hebben wij de verschillende werkwijzen die het ouderportaal heeft, voor u uitgeschreven als naslagwerk.
Tevens kunt u hier een handleiding voor het gebruik van de opvangkalender downloaden  die in het ouderportaal wordt gebruikt.

Uiteraard is het ouderportaal in aanvulling op – en niet ter vervanging van – het directe contact met de ouders. Op deze manier maken we op een leuke en persoonlijke manier een opvangdag echt inzichtelijk en betrekken we ouders meer. Op het moment dat het ú het beste uitkomt kunt u lezen hoe uw kind het bij ons heeft gehad. Het ouderportaal is te vinden via deze website of via een speciale skidkinderopvang App.

De App kunt u gebruiken op uw smartphone en/of tablet. Op die manier is het ouderportaal nog sneller en gemakkelijker voor u beschikbaar.

Zo krijgt u toegang tot onze app:

  • Via de App store van Apple  of in de Playstore van Android zoekt u onze App via de zoekterm: ‘skidkinderopvang’
  • Download de app.
  • Via de link “wachtwoord vergeten” en vraagt u een nieuw wachtwoord aan.
  • Gebruik het e-mailadres dat bij ons bekend is en het debiteurennummer.
  • U komt in de afgeschermde omgeving van uw kind en kunt aan de slag met de App!

(NB:  Flexouders en ouders met gastouderopvang kunnen hun uren niet via de app invoeren. Deze kunt u doorgeven via het ouderportaal op onze website.)

Natuurlijk kunnen ook de medewerkers op de locaties uw vragen beantwoorden. Als u er niet uitkomt of een opmerking heeft, dan kunt u ons mailen via: info@skidkinderopvang.nl . Wij helpen u graag verder!

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van ons ouderportaal!

Let op: verouderde browsers geven onze website en webportal niet volledig weer.