menu
desc image
desc image

Tarieven

De Wet kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de kinderopvang. Uitgangspunt voor de financiering is dat kinderopvang een zaak is van ouders en overheid. Ouders die werken of studeren en dit combineren met de zorg voor kinderen, krijgen kinderopvangtoeslag van de overheid. De Belastingdienst vergoedt een (groot) deel van de kinderopvangkosten.

Wat u netto betaalt voor kinderopvang hangt dus af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die u ontvangt. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang, van uw belastbaar inkomen en het aantal uren dat u werkzaam bent. De toeslag dient u zelf aan te vragen bij de Belastingdienst.

Op de tarievenlijst van skidkinderopvang vindt u bruto tarieven. Dit zijn de bedragen zonder de vergoeding van de Belastingdienst.

Voor ouders uit Eelde, Eelderwolde en Paterswolde gelden de tarieven op deze pagina.

Voor ouders uit andere woonplaatsen klik hier: tarievenlijst voor 2018

De toeslag kunt u op rekening van skidkinderopvang laten storten, zodat u alleen een factuur ontvangt voor de netto kosten. Indien u dit wilt, stuur dan een mail naar info@skidkinderopvang.nl.

Om te zien wat u werkelijk moet betalen bij skidkinderopvang, kunt u gebruik maken van onze rekentool.

Ga hier naar de REKENTOOL om uw eigen netto bijdrage te berekenen.
Wilt u meer weten over onze tarieven of het aanvragen van de toeslag bij de Belastingdienst? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag!